PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

20 October 2011

Demi aqidah Islam, mari kita berhimpun!


Assalamualaikum.

Di sini saya ingin mengajak anda bersama-sama untuk menyertai Himpunan Sejuta Umat Islam ini pada Sabtu ini, 22 Oktober 2011 jam 2.00 hingga 6.00 petang, di Stadium Shah Alam untuk kita ekspresikan niat kita demi menyelamatkan umat Islam daripada agenda murtad dan Kristianisasi. Tiada batas politik dan kaum di sini, penting sekali menyelamatkan maruah umat Islam kita! Sila klik di banner di atas untuk ke laman sesawang HIMPUN.

FK: Malangnya sebuah parti yang kononnya terlalu Islamik, langsung tidak ingin menyertai malah langsung tidak menyokong perhimpunan ini. Sedarlah wahai penyokong fanatik mereka! Sudah terbukti mereka tidak memperjuangkan Islam.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.