PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

Mengenai Kami

Selepas Pilihan Raya Umum Ke-12 (2008), iklim politik di Malaysia telah berubah. Atas kesedaran itulah, maka blog ini lahir daripada cetusan idea kami. Dua anak muda yang ingin menyaksikan politik di Malaysia berjalan seiringan dengan moral dan sivik yang tinggi, maka kami bersepakat untuk menubuhkan sebuah blog. Encik Keitai dan Encik Al-Marbawi, dua anak muda bersemangat juang yang tinggi mahu politik di Malaysia sentiasa bergerak dengan keadaan lancar dan teratur dan tidak mahu isu politik dijadikan makanan harian rakyat.

Malang sekali atas sebab-sebab tertentu Encik Keitai tidak dapat meneruskan khidmatnya sebagai penulis. Mulai Januari 2009, Encik Al-Marbawi telah menguruskan blog ini sendirian. Patah tumbuh hilang berganti. Sejak 20 Januari 2011, atas jemputan daripada Encik Al-Marbawi, Encik FirdausMalek telah bersedia untuk menjadi penulis di blog ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.