PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

08 October 2008

AAB tidak pertahan jawatan Presiden!

Setiap komen yang anda berikan haruskan tidak berlandaskan emosi. Rasional adalah perkara yang wajib dipertimbangkan di dalam setiap komen anda. Komen anda amatlah dihargai.


KUALA LUMPUR 8 Okt. – Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi hari ini mengumumkan tidak akan mempertahankan jawatan Presiden UMNO pada pemilihan parti itu Mac tahun depan.

Beliau berkata demikian pada sidang akhbar selepas mempengerusikan mesyuarat khas Dewan Tertinggi Barisan Nasional (BN) di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) hari ini. – Utusan Malaysia Online

--------

Kami: Akhirnya ikatan yang membelenggu terlerai jua. Terima Kasih Pak Lah, walaupun ketika ini tidak dikenang, "jasa"mu akan terus dicatat dalam sejarah!

4 comments:

IPOH MALAY said...

tradisi kita..

apapun yang kita dakwa...

penghaormatan tetap ada..

walaupun.. dah lama kami menantikannya...

*sambil nyanyi lagu sudirman - warisa*

:-)

kedahan said...

Salam,

Alhamdullillah. Sepatutnya lepas keputusan PRU12 lalu dia dah letak jawatan.

Demi agama, bangsa dan negara tercinta

wokyoh said...

nyanyi juga lagu sudirman= salam terakhir

sumandak bayu said...

Kita kena lihat gak sumbangan PAK LAH pada negara walaupun banyak sangat kontroversi tapi Sumandak nampak gak PAKLAH dah berbakti pada negera....

Jan lah hanya setitik nila kita nak 'judge' PAK LAH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.