PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

09 February 2010

Usaha memalukan Tuanku Sultan Perak gagal lagi!

Salam sejahtera.
Alhamdulillah. Syukur ke hadrat ALLAH SWT atas limpah dan kurnia-Nya, Perak masih lagi selamat di tangan UMNO/BN. Mungkin juga atas ihsan penyokong pembangkang yang melakukan solat hajat di luar mahkamah telah membantu kemenangan di pihak yang benar!
Harap-harap selepas ini Nizar berhentilah daripada menghuru-harakan keadaan. Kalau kamu buat kerja dengan betul, ALLAH akan sentiasa membantu kamu, tetapi masalahnya kamu itu hanya boneka sahaja kepada musuh ISLAM iaitu DAP!
Keputusan panel hakim 5-0 itu sudah membuktikan bahawa tindakan Tuanku Sultan adalah betul dan mengikut undang-undang tubuh kerajaan negeri.
ALLAHUAKBAR!
JAHANAM KOMUNIS! JAHANAM DAP!

1 comment:

10 BUDAK HITAM said...

Salam,

Tahniah dan syukur kehadrat illahi kita masih diberi peluang utk berkhidmat dan membuktikan sesuatu kepada Rakyat Perak.Rapatkan Saf dan Bersatu padu dalam menyiapkan jentera pertahanan agar kita tidak lagi lemah dan lalai seperti sebelumnya.Buktikan Sokongan kita yang tidak berbelah bahagi dan bersama-sama kita membantu dalam menyelesaikan kekusutan serta masalah rakyat jelata.

----------------------------------

Kami Terjah, Kami Bongkar & Kami Kerjakan di 10SIBUDAKHITAM.BLOGSPOT.COM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.