PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

04 February 2009

PERAK mencapai KEMERDEKAAN
Dengan lafaz Bismillahir Rahmanir Rahim

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

Pada tarikh keramat ini, 4 Februari 2009, adalah tarikh KEMERDEKAAN Negeri Perak Darul Ridzuan untuk alaf baru ini apabila Penjajah Pakatan "Kelentong" Rakyat tumbang setelah 4 orang ADUN, 3 mengishtiharkan diri sebagai Bebas dan 1 berpatah balik dan memberi sokongan penuh kepada Barisan Nasional untuk menubuhkan kerajaan baru yang berdaulat dan merdeka!

Kini kelebihan kepada Barisan Nasional dengan 3 kerusi majoriti menjadikan ADUN BN+ADUN Bebas=31 kerusi dan Pakatan Rakyat=28 kerusi. Sama-samalah kita berdoa agar kemerdekaan Perak ini kekal selamanya.

Tidak lupa juga kepada Paduka Seri Sultan yang telah menyedari hasrat rakyat Perak yang benci akan kejelikan pemimpin penjajah tersebut. Patik menjunjung kasih kepada duli Tuanku kerana berjaya memerdekakan Perak daripada komunis-komunis tersebut.

DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU! DAULAT TUANKU!

Sama-sama kita merayakan kemerdekaan negeri Perak ini dengan penuh rasa bangga dan ingatlah bahawa ALLAH SWT juga yang memberi kuasa dan Dia juga yang merampas kembali kuasa.

p/s: Seronoknya EXCO BN selepas ini dapat merasa Camry baru... hehehe... terima kasih Pakatan Rakyat!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.