PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

22 January 2011

Sidang DUN Selangor: Raja akan dipaksa!


Salam muhibbah.

Sidang DUN Selangor yang akan diadakan pada Isnin ini bakal menjadi satu malapetaka jika bersidang kerana jika Kerajaan Selangor mendapat undi majoriti pindaan perlembagaan negeri, kuasa Sultan dalam menentukan SUK negeri akan dipindahkan kepada Menteri Besar. Dalam erti kata lain, MB akan ada kuasa penuh untuk mencadangkan SUK.

Teman bukanlah orang arif dalam undang-undang, tetapi jika ingin mengetahui lebih lanjut, bolehlah ke Blog YB Zulkifli Noordin sini.

Cita-cita DAP untuk menghapuskan kuasa Sultan semakin membara!

2 comments:

Unknown said...

Salam...

Blog sahabat telah saya linkkan di laman blog www.politikharian.blogspot.com , pohon jasabaik sahabat linkkan laman portal www.politikharian.com ke laman blog sahabat untuk mendapatkan informasi berita politik terkini. Terima kasih.

Salam Perjuangan.

Razif AR Al-Marbawi said...

Terima kasih bro!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.