PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

31 December 2009

Salam Tahun Baharu 2010

Salam muhibbah.

1. Pertama sekali saya merakamkan ucapan takziah kepada seluruh rakyat Indonesia dan keluarga Allahyarham Abdurrahman Wahid atau Gus Dur atas pemergiannya menghadap Yang Maha Esa.

2. Walaupun Gus Dur tidak memerintah dengan begitu lama, paling tidaknya beliau sudah membantu memimpin Indonesia pasca reformasi. Pasca reformasi Indonesia masih berada dalam keadaan tidak tenteram selepas kejatuhan Presiden Soeharto.

3. Tidak lupa, sempena kedatangan Tahun Baharu 2010, saya ingin mengucapkan selamat menempuh tahun yang baharu dan semoga tahun 2010 akan membawa rahmat dan keamanan kepada negara Malaysia tercinta ini.

4. Kepada rakan-rakan bloggers dan pembaca yang setia, terima kasih saya ucapkan atas kerjasama anda dan kesudian anda menjengah ke blog yang tidak seberapa ini. Jumpa lagi!

1 comment:

10 BUDAK HITAM said...

Assalamualaikum saudara,

Dalam kita bersama-sama menongkah arus dan memperjuangkan setiap idea dan pendekatan ke arah kemakmuran dan keamanan sejagat,saya mohon jasa baik saudara untuk letakkan blog saya,

http://10sibudakhitam.blogspot.com/

dalam blog list saudara.Blog saudara juga telah saya masukkan dalam list saya agar kita dapat sama-sama berkongsi memartabatkan agama dan bangsa tercinta.

Saya dengan ini juga secara rasminya menjadi followers blog saudara.

Dalam memantapkan ukhwah dan merapatkan saf, harapan saya agar dapat kita sama-sama jadi followers blog dan buktikan pengikut kita lebih ramai bersatu-padu dalam menegakkan agama,bangsa dan negara.Tunjukkan inilah generasi maya yang bersatu dalam perjuangan di alam siber.

Menjadi followers di blog saya di http://10sibudakhitam.blogspot.com, saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Salam ukhwah dari 10 Si Budak Hitam..Assalamualaikum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.