PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

10 March 2011

GEMPAR! Nik Aziz dilantik sebagai CEO!

KUALA LUMPUR: Jaring Communications Sdn Bhd, melantik Nik Abdul Aziz Nik Yaacob sebagai ketua pegawai eksekutif barunya, menggantikan Dr Mohamed Awang Lah, berkuat kuasa 1 Mac 2011.

Nik Abdul Aziz, 42, akan menerajui Jaring dalam meningkatkan prasarana dan perkhidmatan rangkaian negara bagi memenuhi aplikasi yang sentiasa berkembang perlahan-lahan dan pertumbuhan pesat bilangan pengguna Internet, ketika negara bersiap sedia menjadi negara maju sepenuhnya menjelang 2020.

Demikian menurut kenyataan yang dikeluarkan syarikat itu, hari ini. Beliau adalah pengarah kanan yang bertanggungjawab bagi Sistem Maklumat Strategik dan ahli EXCO Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) dari 2008 hingga 2010 dan, sebelum itu, menerajui projek-projek pembangunan IT utama sebagai naib presiden kanan dengan Khazanah Nasional Bhd dari 2005 sehingga 2008. - BERNAMA


Kami: Ha ha ha.. celako! celako! celako! Kawe keno tipu sokmo. Fitnah belako ni! Nate mu! Ingat mu sore ko hok buleh guno namo Nik Aziz!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.