PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

27 August 2008

Terima Kasih Permatang Pauh!

Setiap komen yang anda berikan haruskan tidak berlandaskan emosi. Rasional adalah perkara yang wajib dipertimbangkan di dalam setiap komen anda. Komen anda amatlah dihargai.

Jutaan TAHNIAH kepada pengundi-pengundi Permatang Pauh kerana telah membenarkan konsep Malaysian Malaysia diaplikasi ke pemerintahan Persekutuan. Hanya selangkah sahaja sebelum ia dipraktikkan. Justeru itu, saya mengharapkan wahai orang-orang kampung sekalian, bersedia untuk dipinggirkan, mungkin buat selama-lamanya...

Kepada mereka yang masih lagi taksub kepada perjuangan PKR, saya hanya mampu berdoa agar pintu hati anda terbuka dan masih belum terlambat untuk kembali bersama. Ingatlah kata pepatah, "Marahkan nyamuk, kelambu dibakar". Jangan hanya perkara yang kecil yang tidak kita sukai kita mahu menukar pemerintah yang sedia ada. Sesungguhnya tanpa pertolongan kalian, tidak mungkin Yahudi di luar sana dapat menerobos ke Malaysia.

Dan jika kepada mereka yang mahukan pemerintahan bercorak Islam di Malaysia, lupakan sahajalah kerana ia tak mungkin akan berlaku. Mustahil. Tak percaya? Terpulang pada anda untuk menilainya. Saya di sini hanya menasihat. Jangan "Sudah Terhantuk Baru Terngadah".

Saya tidak sanggup lagi untuk melihat apa yang berlaku seterusnya, di masa-masa akan datang. Sesungguhnya saya rasa sedih dengan apa yang berlaku. Moga-moga ALLAH SWT akan melindungi kehidupan saya hingga akhir hayat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.