PENAFIAN (DISCLAIMER)

Pihak penulis "Fikiran Kami" tidak akan bertanggungjawab atas segala hal yang akan terjadi hasil daripada nukilan di blog ini. Tulisan yang diterbitkan di blog ini hanya cetusan pendapat dan pandangan peribadi penulis ataupun pautan sumber-sumber yang dipilih.

Yang Mengikuti

18 September 2008

Berhenti Berpolitik, Bekerja lah...

Setiap komen yang anda berikan haruskan tidak berlandaskan emosi. Rasional adalah perkara yang wajib dipertimbangkan di dalam setiap komen anda. Komen anda amatlah dihargai.Kepada semua ahli politik yang telah memenangi kerusi masing-masing dalam PRU-12 Mac 2008 yang lalu, sudah-sudahlah berpolitik, tak perlu lagi mempersoalkan siapa yang menang dan siapa yang kalah. Lebih baik anda semua bekerja untuk rakyat yang telah memilih anda. Bukan kemaruk nak berkuasa. Lebih-lebih lagi bulan Ramadhan Mubarak ini, banyak-banyakkanlah ibadah, tak perlu keluar pelbagai alasan.

Titik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sila berikan komen dengan menyatakan nama anda. Komen dengan menggunakan nama Anonymous bermakna anda adalah seorang pengecut yang tidak berani bertanggungjawab terhadap komen anda sendiri.